Смерть 4 шляховиків у Миколаєві: Поліція затримала одного з винуватців трагедії (фото)

За його словами, він з компанією відпочивав у клубі «Шторм» на вулиці Садовій. В результаті огляду в його крові виявлено 1,63 проміле алкоголю.

Винуватці ДТП втекли з місця події. Фото: НикВести.

ЗМІ озвучили нові подробиці скандального ранкового ДТП у Миколаєві. Про це на місці події повідомив начальник Управління патрульної поліції Миколаєва Максим Ахрамєєв, передають Патріоти України із посиланням на «Преступности.нет».

За свідченнями очевидців, у машині було 2 або 3 людини. Всі вони після зіткнення вибігли з машини і втекли з місця пригоди, навіть не перевіривши, чи живі постраждалі і чи не потрібна їм допомога. Поліцію викликав таксист, що їхав слідом. Через деякий час патрульні знайшли і затримали одного тих, хто їхав у автомобілі. Водій він або пасажир, зараз з'ясовується. Хлопець віком від 25 до 30 років намагався сховатися від поліції по дахах гаражів, розташованих біля старого залізничного вокзалу на вулиці Шосейній (Фрунзе).

За його словами, він з компанією відпочивав у клубі «Шторм» на вулиці Садовій. В результаті огляду в його крові виявлено 1,63 проміле алкоголю. Сам затриманий зізнався, що він п'яний, заявивши, що він, як вип'є, то все забуває. Як зазначає видання, по всій видимості, він намагався приховати сліди злочину, знявши футболку і десь викинувши її, але на його тілі залишилися сліди фарби та забої. На даний момент поліція розшукує інших пасажирів автомобіля. Відомо, що одному із загиблих вчора виповнилося 35 років. Нагадаємо, рано вранці 15 вересня біля перетину проспекту Центрального (Леніна) та вулиці Шосейній (Фрунзе) в Миколаєві автомобіль BMW збив насмерть чотирьох дорожніх працівників, що наносили розмітку.

Водієві ВMW, який на смерть збив чотирьох шляховиків у Миколаєві, загрожує від 5 до 10 років в'язниці за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...