Смертельна ДТП на Львівщині: Авто Димінського займається поліція (відео)

В рамках кримінального провадження призначено проведення низки експертиз.

Фахівці ретельно оглянули авто Петра Димінського. Фото: прес-служба Нацполіції.

Слідчі за погодженням з процесуальним керівником Генпрокуратури провели 31 серпня додатковий огляд автомобіля Mercedes бізнесмена Дмитра Димінського. Відповідне відео опублікувала Нацполіція, передають Патріоти України.

Зазначається, що до проведення огляду авто було залучено фахівців Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України - як біологи, так і фахівці-автотехніки. Метою проведення додаткового огляду є вирішення питань, що стоять перед слідством під час розслідування цієї справи.

В рамках кримінального провадження призначено проведення низки експертиз. Серед них, зокрема - молекулярно-генетична по вилучених об'єктах, дактилоскопічна, комп'ютерно-технічна, автотехнічна та трасологічна, судово-медична та інші.

На запитання чи будуть експерти збирати біологічні зразки Димінського у нього вдома, Ярослав Тракало відмовився відповісти. "Я читав чутки в інтернеті стосовно того, що будуть взяті зразки Димінського з його дому. Але я не уповноважений їх коментувати", - констатував прес-секретар Нацполіції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...