Смертельна ДТП на Житомирщині: Троє жінок вилетіли через лобове скло мікроавтобуса (фото)

Одна із жінок загинула на місці аварії. Двох інших доправили до лікарні із різними ступенями важкості травм.

На місці ДТП на Житомирщині. Фото: прес-служба ДСНС.

Зранку 18 жовтня поблизу с. Івниця, Андушівського району що на Житомирщині, внаслідок зіткнення мікроавтобуса Volkswagen Т4 з відбійником сталася аварія. Троє жінок вилетіли через лобове скло. Про це сповістили випадкові очевидці, які проїжджали повз міст, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу ДСНС у Житомирській області.

"По прибуттю рятувального підрозділу до місця пригоди з'ясувалося, що автомобіль Volkswagen T4 в'їхав водійськими дверцятами у відбійник на мосту. В мікроавтобусі знаходилось троє людей. Від удару об перешкоду їх викинуло через лобове скло із салону і вони впали в меліоративний канал", - йдеться у повідомленні.

Одна із жінок загинула на місці аварії. Двох інших доправили до лікарні із різними ступенями важкості травм. Усі обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...