"Собаці - собача смерть": На Донеччині підірвалася вантажівка з російськими найманцями, – Тука (фото)

Всі кремлівські найманці загинули внаслідок вибуху.

Георгій Тука. Фото: Апостроф.

На території Донбасу загинув російсько-терористичний підрозділ. Ворожа група підірвалася на міні. Глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука написав про це на своїй сторінці в соціальній мережі, передають Патріоти України.

Тука повідомив, що на території Донеччини на міні підірвався вантажний автомобіль сепаратистів. За словами губернатора, в автомобілі були кремлівські найманці. Всі вони загинули внаслідок вибуху. Як доказ, Тука оприлюднив у соціальній мережі фотознімок.

«Все, що залишилось від снайперш-вбивць і ще кількох рашистів», - підписав фото Тука. Один із користувачів соцмережі під ніком Alexander Cherednichenko після цього повідомлення звинуватив Георгія Туку в дезінформації. За словами користувача, на фото зображена вантажівка 16-го окремого мотопіхотного батальйону з Полтави. Військові підірвалися на міні ще в лютому в зоні АТО. Тоді, на щастя, українські бійці не загинули.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...