"Спасибі, моя іграшко!": Фото бійця АТО, який дякує своїй зброї, зворушило мережу

Сьогодні вночі у нашого військового був своєрідниий поєдинок із терористим, у результаті якого останній помер.

Позивний "Звір" дякує своїй зброї. Фото: соцмережі.

У мережі з’явилося фото, на якому боєць АТО з позивним "Звір" цілує свій автомат за те, що той врятував йому життя в перестрілці з терористом. Фото на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік на світлині – боєць-контрактник. Сьогодні вночі у нього був своєрідниий поєдинок із терористим, у результаті якого останній помер. "Сьогодні вночі у нього був поєдинок із ворожим снайпером. "Звір", звичайний солдат-контрактник, виявився швидшим і точнішим. І це врятувало йому життя. Противник "Звіра", тридцятитрирічний росіянин, не вижив, хоча українські бійці, забравши його разом із документами з "нічийної землі", намагалися надати йому першу допомогу. Шкода. У Гаазі дуже потрібні свідки", – написав журналіст.

Боєць, радіючи тому, що залишився живим, завдячує своєму автомату. "Спасибі, моя іграшко, що не підвела", – сказав "Звір", цілуючи свій АК. У своїх коментарях користувачі соцмережі висловили радість від того, що в результаті бою український військовий не загинув, та побажали йому удачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...