"Чиновники Мінфіну і казначейства ДНР" виявилися "переселенцями" і отримували гроші з українського бюджету

Семеро співробітників "міністерства фінансів ДНР"за цей час отримали близько 100 тисяч гривень пенсійних та інших соціальних виплат із бюджету України.

У Донецьку викрили фейкових переселенців. Фото google.com

У СБУ повідомили, що донецькі сепаратисти на початку 2016 року зареєструвалися на підконтрольній Україні території як вимушені переселенці. Вони відмітилися в Донецькій службі Запорозької області та Дніпропетровській області, відповідно. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Відомство інформує, що семеро співробітників "міністерства фінансів" за цей час отримали близько 100 тисяч гривень пенсійних та інших соціальних виплат із бюджету України.

Гроші для псевдопереселенців знімали їхні знайомі, а потім за допомогою кур'єрів переправляли на тимчасово окуповані території.

СБУ проінформувала Пенсійний фонд та органи соцзахисту населення, які сепаратистам вже призупинили виплати.

Варто зазначити, що в червні 2016 року уряд України змінив порядок надання виплат та ввів обов'язкові перевірки місця реєстрації та проживання переселенців.

Пенсії та інші виплати на окупованому Донбасі перестали виплачувати з літа 2014 року. Щоб поновити їх, нужно виїхати на мирну територію та зареєструватися там переселенцем.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...