Спецназ ГРУ розмістили на території шахти в Макіївці - Тимчук

Крім того, за даними нардепа, поблизу Горлівки помітили прибуття підкріплення терористів.

Спецназ ГРУ заховали у Макіївці. Ілюстрація:ukr.media

У Макіївці на території шахти "Північна" розміщені прибулі з Росії військовослужбовці третьої бригади спецназу ГРУ Генштабу Збройних Сил Росії. Про це заявив у своєму Facebook глава Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"На территории шахты "Северная" (шахта № 21-бис, входит в ГП "Макеевуголь", г. Макеевка, Советский район) размещены прибывшие из России военнослужащие 3-й бригады спецназа ГРУ ГШ ВС РФ (дислоцируется в г.Тольятти, РФ) в количестве около 200 человек", - зазначивТимчук.

Крім того, за його даними, поблизу Горлівки помітили прибуття підкріплення терористів.

Також зазначається, що з РФ на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей продовжують надходити паливо, боєприпаси, озброєння і військова техніка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...