Спецслужби "ДНР" працюють: У Донецьку під виглядом "української ДРГ" затримали бомжів

"Диверсантів" затримали в районі ставу Кірша (Донецьк), із зазначенням про допомогу з боку «пильних місцевих жителів»

У "ДНР" бомжі перетворилися на "українських диверсантів". Фото: соцмережі.

Співробітники міністерства державної безпеки бойовиків «ДНР» розшукуючи українських диверсантів в Донецьку затримали групу бомжів. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, новину передають Патріоти України.

«В рамках масштабної операції з пошуку «українських диверсантів» керівництво «МДБ ДНР» відрапортувало про знешкодження ДРГ українських військ в районі ставу Кірша (Донецьк), із зазначенням про допомогу з боку «пильних місцевих жителів». У реальності під виглядом ДРГ була затримана група місцевих бомжів, які були арештовані прямо на місцях їх звичайної ночівлі», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що бойовики самопроголошеної «Луганської народної республіки» поширюють чутки про снайперів із Латвії, які розстрілюють мирних жителів на Луганщині. Нагадаємо, що співробітники міністерства державної безпеки «ДНР» та Федеральної служби безпеки РФ під приводом боротьби з диверсантами ЗСУ пограбували 60 будинків жителів міста Горлівка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...