Спіймали на гарячому: Високопосадовці столичного главку поліції привласнили 10 млн. грн, які призначались для виплат поліцейським (фото)

Злочинці щомісяця привласнювали половину коштів, що призначалися для виплати премій поліцейським одного з полків особливого призначення ГУ НП України в м. Києві.
Крадене не пішло злодіям на користь. Фото: прес-служба прокуратури Києва.

Прокуратурою міста Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції України викрито злочинну групу у складі посадових осіб управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУ НП України в м. Києві, а також одного з полків особливого призначення. Про це інформують Патріоти України із посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Учасники цієї групи щомісяця привласнювали половину коштів, що призначалися для виплати премій поліцейським одного з полків особливого призначення ГУ НП України в м. Києві. П'ятьох зловмисників затримано після поділу чергової суми привласнених коштів у розмірі 240 тис. грн. Загалом за вказаною схемою вони незаконно збагатилися майже на 10 млн гривень.

Зараз за місцем роботи та за місцем проживання фігурантів провадження проводять обшуки. Затриманим особам готують повідомлення про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах організованою групою), а також клопотання про обрання їм запобіжного заходу і звільнення з посад. Також прокуратурою ініційовано проведення аудиту всіх нарахувань, проведених зазначеними службовцями за попередні періоди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...