Співробітники посольства РФ в Києві і працівники Російського центру стали заручниками активістів ВО "Свобода"

За наявною інформацією, радикали не збираються йти з приміщення. Більш того, з нього нікого не випускають.

ВО "Свобода". Ілюстрація: 112 Україна.

У Києві представники всеукраїнського об'єднання "Свобода" штурмували приміщення Росспівробітництва. У будівлі знаходилися співробітники російського посольства. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Більше тридцяти свободівців увірвалися в приміщення Росспівробітництва. В цей момент в будівлі проходила презентація книги українського письменника та історика Петра Толочка "Звідки пішла Руська земля". Метою націоналістів зі "Свободи" було зірвати захід. Це українським радикалам вдалося.

Ще не встигнувши початися, презентація книги закінчилася. Учасники заходу і гості були заблоковані свободівцями на другому поверсі будівлі. "Заручниками" стали співробітники посольства Росії в Києві і працівники Російського центру науки і культури. За наявною інформацією, радикали не збираються йти з приміщення. Більш того, з нього нікого не випускають. На місце подій вже приїхали співробітники поліції Києва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...