Спочатку треба уточнити закон: Луценко розповів, коли покарають організаторів убивств на Майдані

Генпрокурор запевнив, що "розслідування справ Майдану – найважливіша частина роботи ГПУ".

Юрій Луценко. Фото: guberniya.info.

Високопоставлених організаторів злочинів проти активістів Майдану у 2013-2014 роках зможуть судити після уточнення закону про особливості заочного засудження. Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook, передають Патріоти України.

"Притягнення до відповідальності (тих), які переховуються в РФ, розпочнемо відразу після уточнення закону про особливості заочного засудження, який знаходиться в парламенті", – написав він.

Генпрокурор зазначив, що звинувачувальній акти щодо 220 осіб у справах Майдану скеровано до суду.

Генпрокурор запевнив, що "розслідування справ Майдану – найважливіша частина роботи ГПУ". Минулого тижня начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк заявив :"Із 35 вироків реальну міру покарання застосовано лише до однієї особи – одного з "тітушок". За його словам, загалом розслідування йде стосовно 351 особи, з яких 48 – це високопоставлені посадовці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...