Спочатку вимагали гроші: Нетверезі поляки побили українця у Люблині

У поліції запевняють, що побиття студента з України не було злочином на ґрунті національної ворожнечі.
У Польщі знову побили українця. Ілюстрація: 24tv.ua.

В академічному містечку Любліна троє чоловіків і жінка вимагали гроші в студента з України, а потім пограбували й побили його. Про це повідомляє Польське радіо, передають Патріоти України.

Вночі з 26 на 27 серпня 25-річного Євгена зачепили троє чоловіків й одна жінка в нетверезому стані. Спочатку вимагали грошей, а коли виявилося, що в студента грошей немає, пролунало запитання, звідки він. Нападник звертався вульгарно; студент зі свого боку пояснив, що він поляк, який приїхав з України.

Після того Євгена вдарили кулаком в обличчя. Коли він лежав на землі, нападники запитали, чи він хоче він ще одного удару, але студент не міг говорити через кров у роті. Його вдарили знову. Потерпілий заочно навчається на факультеті ветеринарної медицини.

Як заявила речниця воєводського коменданта поліції Рената Лящка-Русек, одного з нападників вже заарештовано на 3 місяці, його підозрюють у пограбуванні. Це 39-річний житель Любліна, який раніше відбував покарання за злочини проти життя і здоров’я. Він кілька років провів у в’язниці. Поліція також встановила дані ще одного нападника. Як наголошують у поліції, побиття студента з України не було злочином на ґрунті національної ворожнечі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...