Спокій нам тільки сниться: Окупанти не припиняють обстріли на Донеччині, - штаб АТО

В бік підрозділів сил АТО противник використав одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем, міномети калібру 120 мм.

У Старогнатівці. Фото: nv.ua.

Російсько-терористичні війська за добу 12 разів обстріляли позиції українських військових в зоні антитерористичної операції на Донбасі. Бойовики використовували кулемети, гранатомети, вогонь снайперів. Про це розповіли в прес-службі штабу АТО, передають Патріоти України.

«На Маріупольському напрямку відбулось 8 обстрілів. Поблизу Старогнатівки та Мар’їнки бойовики використовували проти українських захисників стрілецьку зброю, кулемети, гранатомети, вогонь снайперів, а в Красногорівці і Водяному - міномети калібру 82 мм», - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку окупанти 4 рази порушували режим тиші в районі Авдіївки. В бік підрозділів сил АТО противник використав одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем, міномети калібру 120 мм.

Раніше повідомлялося, що підрозділ бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки» вночі знову під час обстрілу міста Мар'їнка пошкодив будівлю загальноосвітньої школи №2. Нагадаємо, що незаконні збройні формування 40 разів порушили режим тиші за останню добу, 24 – 25 жовтня. Як і раніше, найбільше лютують на Маріупольському напрямку, де до мінометів долучили зенітні установки. А на Донеччині накрили позиції ЗСУ важкою артилерією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...