Справжні друзі: Канада святкує своє 150-річчя. Посольство України пропонує співвітчизникам зібрати колективне привітання (відео)

Для нас Канада – це справжній друг і партнер, який ніколи не залишить в біді. Країна, яка стала домом для 1 млн. 300 тис. українців.

У Канади - ювілей! Ілюстрація: соцмережі.

"1 липня велика та дружня нам країна Канада святкуватиме 150 років. Ми хочемо зробити подарунок нашим канадським друзям, підготувавши колективне привітання від України та українців. Запрошуємо Вас приєднатись до акції «Канада для мене це…». Коментуйте, викладайте тематичні фото чи відео, що для вас означає Канада, діліться своїми постами нижче", - звернулися на сторінці Посольства України в Канаді до співгромадян, передають Патріоти України.

Наприклад, для нас Канада – це справжній друг і партнер, який ніколи не залишить в біді. Країна, яка стала домом для 1 млн. 300 тис. українців. Це також країна – приклад демократії і мультикультурності, поваги до всіх і кожного. Крім того, це дуже подібний до нашого народ – жага до свободи і готовність її захищати закарбовані у наших ДНК.

Заохочуємо писати ваші коментарі англійською чи французькою мовами, проте матеріали іншими мовами також вітаються. 1 липня ми плануємо представити колективне вітання Канаді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...