Справжні упирі: РФ використовує смерть Шеремета у власній пропаганді

Пропаганда Кремля хоче ще раз показати своїм громадянам, в першу чергу, що в Україні повна дестабілізація, що немає порядку, що прямо в центрі Києва можуть і стріляти, і вибухати автомобілі, і вбивати людей.

Світлана Остапа. Фото: stv.mediasapiens.ua.

Росія використовує загибель журналіста Павла Шеремета для того, щоб зобразити дестабілізацію ситуації в Україні. Про це в ефірі Еспресо.TV заявила заступник шеф-редактора "Детектор медіа", член Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова при адміністрації президента Світлана Остапа, передають Патріоти України.

"Звичайно, вони цей випадок використовують з метою власної пропаганди. Для того, щоб ще раз показати своїм громадянам, в першу чергу, що в Україні повна дестабілізація, що немає порядку, що прямо в центрі Києва можуть і стріляти, і вибухати автомобілі, і вбивати людей. Таким чином вони все це подають", - каже Остапа. Вона також додала, що Шеремет був в опозиції до Олександра Лукашенка, президентству якого сьогодні виповнюється 22 роки. До речі, російські журналісти вже заявили, що Павло Шеремет незадовго до загибелі поставив президенту Порошенку питання про офшори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...