Справжні звірства: У Києві прикрили бордель, де знущались над жінками (фото)

Вартість години з повією у цьому закладі коштувала до півтори тисячі гривень.

Бордель у київській квартирі. Фото: прес-служба нацполіції.

В столиці поліція викрила дім розпусти, в якому постійно працювало до 17 повій. Сутенери змушували своїх повій вживати наркотики, зокрема, марихуану та амфетамін. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції, передають Патріоти України.

Вартість години з повією коштувала до півтори тисячі гривень. В цьому борделі клієнтам дозволяли чинити справжні звірства з повіями. Зокрема, жінок могли ґвалтувати та навіть бити і катувати. Ці знущання ще й знімали на відео.

Поліції вдалось затримати організатора бордель та п’ять його посібників. Відомо, що організатор орендував квартиру для борделю, та займався рекламою в інтернеті щодо надання сексуальних послуг. Четверо його поплічників вербуванням нових повій.

Ще дві жінки працювали у домі розпусти як диспетчери: вони приймали замовлення від клієнтів та повідомляли повіям про прибуття клієнта. За побажанням клієнта повії виїжджали за вказаною ним адресою. Членів злочинної групи вже затримали. Їм загрожує до 15 років тюрми.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...