Справжній Версаль прямісінько у Києві: Пенсіонер вражаюче прикрасив звичайний під'їзд (фото)

Тепер три поверхи будинку більше нагадують Версаль або Ермітаж. Незвично там прикрашений навіть ліфт, поруч з яким є дзеркало.

Звичайний будинок перетворився на міні-Версаль. Фото: Главком.

У Києві на вулиці Райдужній пенсіонер Володимир Чайка перетворив під'їзд житлового будинку у справжній музей. Стіни вздовж сходів на двох поверхах він прикрасив чудовою ліпниною і портретами жінок з середньовіччя і навіть намалював панно з пальмами на прольоті між поверхами під вікном. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Главком.

Тепер три поверхи будинку більше нагадують Версаль або Ермітаж. Незвично там прикрашений навіть ліфт, поруч з яким є дзеркало. В під'їзді є світло і горять всі лампочки. «Тато просто закоханий в архітектуру і живопис. Це все справа його рук і зробив він всю красу не за один день і рік. На це пішли роки кропіткої роботи», – розповідає Андрій, син пенсіонера, який перетворив звичайний під'їзд у дуже красиве місце.

За словами Андрія, його батькові 65 років і на перетворення під'їзду в казку у нього пішло кілька років. «Тато за освітою історик, і йому дуже подобається період XVII-XVIII століть, він сам знаходив фото панянок XVIII століття, а ми вже їх роздруковували у великому форматі, для картин у парадному», – розповідає Андрій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...