Справжній відпочинок: Туреччина почала просувати "готелі без росіян''

Зникнення з Туреччини російських туристів позначиться на туріндустрії швидше позитивно, вважають підприємці цієї галузі.

Туреччина зітхнула з полегшенням після заборони росіянам на візити до турецьких курортів.Ілюстрація:http://by24.org/

Заборона російським туристам відпочивати в Туреччині, введена президентом РФ Володимиром Путіним після того, як турецький винищувач F-16 збив російський бомбардувальник Су-24, якщо і засмутив турецьких бізнесменів, пов'язаних з туристичним бізнесом, то дуже ненадовго. Відсутність російських туристів, поведінка яких викликала відразу у відпочиваючих з цивілізованих країн, навпаки, повинна вельми позитивно позначитися на заповнюваності турецьких готелів. Таку впевненість в інтерв'ю місцевому виданню Post Gazetesi висловив відомий і вельми шанований у галузі бізнесмен, власник найбільшої турецької туристичної компанії Bentour Reisen Кадір Угур, повідомляють Патріоти України.

На думку підприємця, що займається організацією відпочинку в Туреччині вже кілька десятків років, зникнення з цієї країни російських туристів позначиться на туріндустрії швидше позитивно. Звільнені місця будуть з легкістю компенсовані більш культурними та платоспроможними туристами із Західної Європи, які раніше часто побоювалися їхати до Туреччини, щоб не бачити там вічно п'яних і агресивних російських відпочивальників.

- Мене не лякає криза між Туреччиною і Росією, - заявив Кадір Угур. - Зазвичай росіяни приїжджали до нас у весняні місяці і в основний сезон. Це можна компенсувати за рахунок внутрішнього ринку і туристів із Західної Європи.

Важливо, щоб в Туреччині звернули увагу на цей регіон. Нашому уряду необхідно зробити хорошу рекламу країні. Красива презентація наших курортів в Європі допоможе навіть перекрити ці втрати.

У тому, що до нас тепер не приїдуть росіяни, є серйозна перевага, оскільки дуже багато туристів воліли не селитися в готелях, де є росіяни. Тепер ми можемо провести в Європі кампанію під гаслом "Ласкаво просимо в готелі без росіян!", яка напевно зустріне схвалення у наших потенційних гостей.

Крім того, Кадір Угур покритикував власний уряд, який, на його думку, міг би приділяти більше уваги підтримці туристичної індустрії - так само, як він, наприклад, піклується про збереження в Туреччині рідкісних видів черепах.

Також він заявив, що не побоюється конкурентів, а новачків на туристичному ринку лише підтримує, оскільки, на думку бізнесмена, чим більше буде туроператорів - тим більше стане і туристів, а заробити собі на хліб зможуть всі представники галузі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...