"Срочно! Главарь "ДНР" Захарченко - с**кло. Такого у меня еще не было", - журналіст про конфлікт із ватажком "ДНР"

Роману Цимбалюку не дозволили брати участь у заході, на якому буде присутній ватажок терористів "ДНР".

Захарченко злякався. Фото: lifedon.com.ua.

Український журналіст Роман Цимбалюк повідомив про те, що його відмовилися акредитувати на прес-конференцію, в якій буде брати участь ватажок "ДНР" Олександр Захарченко. Про це Цимбалюк написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Терміново! Ватажок "ДНР" Захарченко — с**кло. Такого у мене ще не було. Вперше за багато років майже рідні РИА Новости відмовили в акредитації! Місця не вистачило в гігантському прес-залі для одного кореспондента УНІАН. Чудово, якщо вони бояться українські ЗМІ на умовно "нейтральній" території, що ж тоді можна говорити про захоплений Донецьк і Луганськ?" — пише журналіст.

"Боїтеся, панове колаборанти? Правильно робите!" — додав Цимбалюк. Він зазначив, що сьогодні в прес-центрі держагентства "Росія сьогодні" триває прес-конференція, присвячена виходу книги Захара Прілепіна "Все, що повинно вирішитися...". Крім автора книги, в заході бере участь Захарченко.

"Агентство УНІАН, мабуть, перейшло вже межу, з точки зору Захарченка. УНІАН вже не ЗМІ, а чисто пропагадистський брехливий ресурс", — написав Цимбалюку скандальний російський політолог Сергій Марков, завзятий прихильник політики президента РФ Володимира Путіна.

"Ваша оцінка важлива, але факт залишається фактом — лідер бойовиків — с**кло, російські танки очевидно під Донецьком залишилися. Шкода, було б прикольно, якщо він на них до Москви приїхав", — відповів Маркову Цимбалюк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...