Стало прикро за Яценюка? На першому ж патрулюванні в Чернівцях нова поліція оштрафувала водія за номерний знак "ЯЦН ПДР" (фотофакт)

Сам порушник розшифрував абревіатуру як "я ціную правила дорожнього руху".

Журналіст з поліцейськими. Фото: соцмережі.

У Чернівцях полісмени склали протокол на відомого журналіста Василя Забродського через номерні знаки "ЯЦН ПДР", які розміщені на його автомобілі. Про це Забродський повідомив на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Вийшов після прес-конференціі щодо ринку "Буковинського", а тут "засада". Ось і маю селфі, разом з протоколом. У цього екіпажу він перший. Уявляєте? Тепер думаю - може в суд подати? Буде перша судова справа у нових чернівецьких поліцейських", - пише журналіст.

За словами Забродського, йому інкримінували 121 статтю Кодексу про адміністративні правопорушення, за що він повинен сплатити штраф. Сам журналіст розшифрував абревіатуру як "я ціную правила дорожнього руху".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...