Стало відоме рішення суду щодо затриманих на Херсонщині співробітників ФСБ

Росіяни були затримані без документів, однак прикордонники надали суду усю необхідну інформацію.

Каланчацький суд заарештував двох співробітників Федеральної служби безпеки РФ, які були затримані українськими прикордонниками спільно з військовими в ніч на 30 червня в Херсонській області. Новину передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Уже відбулося засідання Каланчацького суду щодо двох російських військовослужбовців. На підставі поданої Держприкордонслужбою інформації їх заарештували на 15 діб", - повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян.

Росіяни були затримані без документів. Згодом було встановлено, що вони є військовослужбовцями Прикордонної служби ФСБ РФ. Пізніше Прикордонна служба ФСБ РФ направила звернення українській стороні. "Російські прикордонники направили нам звернення з проханням надати інформацію про своїх військовослужбовців. Формально, таким чином вони підтвердили, що це їх військовослужбовці загубилися в Україні", - розповів Слободян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...