Стало відомо, яка частина Нацгвардії видала документи вбивці Вороненкова

Кілер міг воювати на Донбасі в 2014-2015 роках.

Денис Вороненков. Фото: РИА Новости Украина.

У кілера, який убив сьогодні в центрі Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, знайшли документи, які були видані частиною № 3057 Національної гвардії України, повідомляє «Країна» з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Новину передають Патріоти України.

Відзначено, що це військова частина, в яку свого часу входив батальйон «Донбас», а зараз відноситься і полк «Азов». За даними джерела, з огляду на номер частини і інформацію про біографію померлого вбивці, можливо, він воював на Донбасі в 2014-2015 роках.

У той же час, співрозмовник не виключає того, що документи були підробленими. Крім того, видання повідомляє, що на місці вбивства знайшли сумку, яка, ймовірно, належала кілеру. Нагадаємо, МВС встановило, що був ще одна людина, яка організовувала вбивство Вороненкова. Зараз спільника кілера розшукують.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...