Стало відомо, коли розглянуть заяву про відвід судді та оберуть запобіжний захід Насірову

Розгляд як заяви про відвід судді, так і клопотання щодо обрання Насірову запобіжного заходу буде відбуватися в приміщенні Апеляційного суду Києва.

Яна Квітченко. Фото: Українська правда.

Заява захисту глави ДФС Романа Насірова про відвід судді буде розглянута в понеділок. Про це повідомила журналістам прес-секретар Солом'янського суду Яна Квітченко, передають Патріоти України.

"Зборами суддів було визначено, що чергування суддів здійснюється виключно в суботу. Ми не маємо права сьогодні розглядати заяву", - сказала вона. За словами Квітченко, заяву буде передано до канцелярії суду, в понеділок вона буде розподілена слідчому судді, після чого стане відомо про час продовження засідання щодо обрання запобіжного заходу Насірову.

Прес-секретар Солом'янського суду також повідомила, що розгляд як заяви про відвід судді, так і клопотання щодо обрання Насірову запобіжного заходу буде відбуватися в приміщенні Апеляційного суду Києва, оскільки приміщення Шевченківського райсуду, в якому Солом'янський райсуд розглядав клопотання в суботу і неділю, не може вмістити всіх охочих.

Як повідомлялося, раніше суд оголосив перерву в засіданні, оскільки захист Насірова заявив клопотання про відвід судді. НАБУ закликало суддів Солом'янського райсуду Києва невідкладно розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу Насірову.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...