Стало відомо, навіщо Насіров приходив у ДФС

Виконуючим обов'язки голови ДФС є Мирослав Продан, тому чутки про повернення колишнього голови відомства - це просто дезінформація.
Роман Насіров. Фото: Хвиля.

Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров приходив у кабінет за особистими речами, але на посаду не повертався. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

"Насіров дійсно приходив у кабінет у п'ятницю 4 серпня, але лише для того, щоб забрати особисті речі", - зазначив співрозмовник видання. Водночас, за словами речника ДФС Наталія Непряхіної, Насіров "він не вийшов на роботу, не читає документів, не дає розпоряджень, не впливає на роботу установи".

Непряхіна наголосила, що станом на 9 серпня 2017 року виконуючим обов'язки голови ДФС є Мирослав Продан. Раніше той заявляв, що не спілкується з Насіровим. Нагадаємо, що вчора ЗМІ повідомили про повернення Насірова на роботу.

Романа Насірова відсторонили від посади на початку березня після затримання антикорупційними органами. 28 липня Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершила розслідування кримінального провадження стосовно Насірова. Йому оголосили остаточну підозру.

Насірова звинувачують у завданні державі збитків на суму майже 2 млрд грн. За даними слідства, Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр". 26 червня Солом'янський райсуд Києва продовжив запобіжний захід для відстороненого голови ДФС до 25 серпня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...