Стало відомо про смерть російської співачки

Перед смертю артистка перебувала в комі.

Рада Зміхновська. Фото:znaj.ua

У Росії померла колишня співачка групи "Бандерос" Рада Зміхновська. Про смерть повідомляє ряд ЗМІ, передають Патріоти України.

Смерть співачки вже підтвердили рідні. Представник колективу розповів, що кілька днів тому Зміхновська полетіла до Каліфорнії, де в неї трапився крововилив у мозок. На даний момент з’ясовуються обставини трагедії, що сталася.

Рада Зміхновська покину ла групу "Бандерос" в 2007 році. Найбільш відомими хітами гурту стали пісні "Коламбия Пикчерз не представляет" та "Не зарекайся".

Також Зміхновська виступила виконавчим продюсером фільму "Танцюючий в пустелі" 2014 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...