Стало відомо про стан 6-річного хлопчика, якого підстрелили посеред вулиці у Дніпрі

Стан дитини оцінюють як стабільно важкий, втім життю хлопчика нічого не загрожує.

Наталья Дементьєва. Фото: tourdnepr.com.

У Дніпрі лікарі розповіли про стан шестирічного хлопчика, який отримав вогнепальне поранення під час прогулянки із батьками, передають Патріоти України із посиланням на «112 Україна».

Як повідомила головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні Наталія Дементьєва, стан дитини оцінюють як стабільно важкий, втім життю хлопчика нічого не загрожує. "Загальний стан хлопчика, враховуючи наявні у нього пошкодження, ми оцінюємо як стабільно важкий. Ніч провів спокійно. Самопочуття його практично не страждає. На цей момент його життю нічого не загрожує", - повідомила Дементьєва.

Нагадаємо, у Дніпрі 23 січня, на вулиці 20 років Перемоги підстрелили шестирічного хлопчика, коли він зі своїми батьками проходив повз арку. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області. Зазначалося, що дорослі раптом почули звук, схожий на хлопок, після чого дитина відчула різкий біль в області спини зліва. Батьки негайно на власному автомобілі доставили дитину до лікарні.

"Ввечері 23 січня шестирічний хлопчик був доставлений у дитячу лікарню з вогнепальним пораненням лівої половини грудної клітки. Завтра дитину прооперують, що дасть можливість встановити, з якої зброї було зроблено постріл. Наразі стан хлопчика тяжкий", - повідомили у поліції.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...