Стало відомо про зникнення на Луганщині полковника НГУ після зіткнення з бойовиками

За непідтвердженими даними, офіцер утримується одним з терористичних підрозділів ОРДЛО.

Бойовик "ЛНР". Фото: УНІАН.

У зоні проведення антитерористичної операції зник офіцер Національної гвардії полковник Олександр Бойко. Про це повідомили у прес-службі Національної гвардії України, передають Патріоти України.

"Під час виконання бойового завдання в зоні АТО (Луганська область) в результаті бойового зіткнення зник безвісти офіцер Нацгвардії полковник Олександр Бойко", - повідомили в поліції. За непідтвердженими даними, офіцер утримується одним з терористичних підрозділів ОРДЛО.

У НГУ також зазначають, що спроби вирішити питання щодо обміну та передачі полковника Бойка наразі не дали позитивних результатів. Наразі пошуки продовжуються. До цих заходів долучені представники громадських організацій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...