Стало відомо, що "світить" компанії, яка жорстоко побила школярку на Житомирщині

У вівторок, 24 жовтня, постраждала дівчина померла у лікарні, так і не прийшовши до тями.

Побита дівчина померла у лікарні. Фото: скріншот з відео.

Молодим людям, які до смерті побили свою подругу під Житомиром, "світить" до десяти років в'язниці. Про це розповів начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт, передають Патріоти України.

"Всі учасники події встановлені, вони місцеві жителі у віці від 21 до 24 років. Проводяться необхідні слідчі дії для з'ясування ролі кожного з них у нанесенні дівчині тілесних ушкоджень. Кваліфікацію статті змінено на частину 2 ст. 121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого", - зазначив він. Також зазначеним особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК. "Щодо однієї особи в даний час обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - додав Старовойт.

Зазначимо, що подібні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 10 років. Нагадаємо, Олена Жураховська перебувала в медустанові після того, як її жорстоко побили однолітки в ніч з 17 на 18 жовтня в селищі Малин. Побиту і непритомну дівчину знайшла випадкова перехожа. Олена лежала біля дерева, накрита чорною курткою.

Відомо, що напередодні до Жураховської додому прийшла компанія з чотирьох її знайомих: два хлопця і дві дівчини. Вони звинуватили Олену в тому, що вона винна їм 500 гривень, а потім почали бити прямо на очах матері та вітчима. Підлітки витягли дівчину на вулицю, а через якийсь час її виявили на іншому кінці села. Лікарі швидкої допомоги діагностували у Жураховської відкриту черепно-мозкову травму. Батьки дівчини, на запитання поліції відповіли, що ніякого боргу у неї не було. У вівторок, 24 жовтня, дівчина померла у лікарні так і не прийшовши до тями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...