"Становлення нашої країни ще триватиме, я вам гарантую": Астролог повідомив, коли для України закінчаться труднощі

Як передбачив Росс, проблеми, пов'язані з планетою Уран, в тому числі війна на Донбасі, закінчаться до 2019 року.

Влад Росс. Фото:tsn.ua

Державі Україні призначена непроста доля протягом, як мінімум, 42 років з дня набуття нею незалежності. Про це Обозревателю розповів астролог Влад Росс, інформують Патріоти України.

"У нас дуже сильно включився і працює гороскоп від 24 серпня 1991 року з висхідним 11-м градусом Козерога. З одного боку, він королівський, тобто наша країна має майбутнє. Але там же - і Уран з Нептуном, а це - протиріччя. Уран сходив в момент народження нашої країни, звідси весь час якісь перевороти і неспокійна ситуація", - сказав він.

За оцінками астролога, "все це буде тривати перші 84 роки, але 42 вже точно - напівцикл Урана я вам гарантую. Тобто становлення нашої країни триватиме, як мінімум, 42 роки - залишилося ще 16 років", - пообіцяв він.

Як передбачив Росс, проблеми, пов'язані з планетою Уран, в тому числі війна на Донбасі, закінчаться до 2019 року. "У нашій країні повинні відбуватися різкі зміни через те, що чільна планета у нас - Уран - в поєднанні з Нептуном. Коли у нас була Революція Гідності і почалася війна на сході, саме на цю точку, на асцендент нашої країни стала планета Плутон - символ смерті, руйнування, катастроф, складних ситуацій. Він зараз там петляє, петляє, і остаточно піде з точки асцендента і призахідного вузла до 2019 року", - сказав астролог.

"Звичайно, хотілося б, щоб все закінчилося в цьому році, але в 2019 році вже має бути все ясно, ніяких пострілів не буде - це вже точно", - підкреслив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...