"Станьте авторами хітів!": Притула запустив флешмоб на підтримку збірної України (відео)

Сергій Притула пропонує всім креативним громадянам долучатися до створення нових «зарядів» для українських фанатів.

Сергій Притула. Фото: star.korupciya.com.

Відомий телеведучий Сергій Притула запропонував вболівальникам збірної України з футболу долучитися до флешмобу. Сенсом якого є створення нових гасел та пісень для скандування на трибунах. Про це він повідомив у соцмережі, передають Патріоти України.

За словами Сергія Притули, він зрозумів, що вболівальникам збірної України катастрофічно не вистачає нових гасел та пісень. Тому він пропонує всім креативним громадянам долучатися до створення нових «зарядів» для українських фанатів.

«Після українського маршу в Марселі я зрозумів, що вболівальникам Збірної катастрофічно не вистачає нових «зарядів». Нових гасел для скандування на трибунах. Нових пісень. Зазвичай їх креативлять ультрас і вже потім вони розходяться між іншими. Зараз у вас є можливість зробити все навпаки! Стати автором безсмертного хіта підтримки для Збірної, натхнення для гравців та єднання для фанів», – розповів шоумен. Найцікавіші ролики Притула пообіцяв оприлюднити на екрані фан-зони на Троїцькій вже перед матчем Україна – Ісландія.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...