"Старій шкапі" Путіна час на шкуродерню: У Росії показали відео з ляпами топ-пропагандиста Кремля (відео)

Сам рупор пропаганди запевняє, що допустив ляпів менше, ніж є пальців на одній руці.

Один з найбільших брехунів російського телебачення Дмитро Кисельов. Фото:comments.az

Російські журналісти продемонстрували ляпи одного з найодіозніших пропагандистів Кремля Дмитра Кисельова, який заявив, що у нього було ляпів менше, ніж пальців на одній руці. Відеозапис з проколами Кисельова опублікувало інтернет-видання Настоящее время на YouTube, інформують Патріоти України.

"Реально за всі роки, поки я маю честь вести цю програму (" Вести недели "- ред) ляпів у нас було менше, ніж пальців на одній руці", - одного разу заявив кремлівський пропагандист.

Однак журналісти підрахували, то серед ляпів Кисельова рахуються: спотворені переклади, фальшиві експерти, підроблені документи, вигадані історії, перебріхування фактів про події на Майдані в 2013-2014 роках.

У результаті російські журналісти нарахували не менше семи ляпів у програмі Дмитра Кисельова "Вести недели".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...