Старий і не дуже справний: Росія відправляє свій єдиний авіаносець до берегів Сирії

34-річна ще радянська "посудина" має позначити "стурбованість" Кремля і "асиметрично" протиставитись надпотужному 6-му флоту США.

Крейсер "Адмірал Кузнецов". Фото:kollektsiya.ru

Міністерство оборони Росії направить авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" у східну частину Середземного моря. Про це заявив глава Міноборони РФ Сергій Шойгу, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

За його словами, крейсер посилить вже присутнє там угруповання російських Військово-морських сил у Середземному морі. На даний момент у цьому регіоні дислокуються "щонайменше шість бойових кораблів і три-чотири судна", - сказав Шойгу.

За його словами, такий крок зроблено з метою нарощування бойових можливостей російських військових. Він також повідомив, що РФ відновила присутність своїх ВМФ в Середземномор'ї у 2013 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...