Став на пішохідному переході: Мережу обурив вчинок автохама, який побив жінку в Києві (фото)

Жінка з 5-місячною дитиною зробила зауваження, а неадекватний водій вдарив її кулаком по обличчю.

Із номерами автівки автохама щось сталося... Фото: соцмережі.

У мережі активно обговорюють новину про те, що в Києві автохам вдарив жінку з дитиною за те, що вона зробила йому зауваження. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Віктор Дігас, передають Патріоти України.

"ГО "36-та Сотня Самооборони Майдану". Це чмо стало на пішохідному переході машиною! Жінка з 5-місячною дитиною зробила зауваження, а він вдарив жінку кулаком по обличчю. Викликали поліцію, так протягом години ніхто не приїхав. Зробимо це чмо відомим!" - заявив він. Так, автор посту також оприлюднив фотографії побитого автохама.

"Спіткнувся мордою об асфальт", "Раз п'ять, так точно", "На фото видно ж, що він кається", "Все зробили, тільки руки не зламали", "Таке бидло тільки так і виховувати", "Це добре, що на асфальті вже лежить", - пишуть в інтернеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...