"Ставив галочки у списку": На Чернігівщині депутата від "Нашого краю" впіймали на підкупі виборців (фотофакти)

Одна галочка у "секретному документі" означала – виборець, який продав свій голос, вже проголосував. Дві галочки – вже отримав гроші.

Андрій Лозовий. Фото: Цензор.НЕТ.

На території Менської окремої територіальної громади у селі Куковичі скуповують голоси за кандидата від партії “Наш край”. Про це повідомив на сторінці у Facebook народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, передають Патріоти України.

“Менська ОТГ. Село Куковичі. Купляють за кандидата від партії “Наш край” Мисника коштом депутата від БПП, агромагната Валерія Давиденка.

Один із скупників – депутат сільради Василь Рогов.

"Викликали поліцію”, – написав парламентар.

“Перші дві фото – власне, списки. Одна галочка – виборець, який продав свій голос, вже проголосував. Дві галочки – вже отримав гроші”, – додав політик.

Нагадаємо, в Україні проходять вибори в 47 об’єднаних територіальних громадах. Це вже не перші порушення на Менській ОТГ, нещодавно стало відомо, що бюлетенів привезли більше, ніж кількість виборців.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...