Столиця стане в декілька разів більше: Розблоковано проект будівництва київської об'їзної дороги (відео)

Ця кільцева траса ще міцніше зв'яже інфрастуктурно райони області, котрі межують зі столицею, а також розвантажать Київ від транзитного автопотоку.

Проект нової траси. Фото google.com

Київська ОДА розблокувала проект будівництва київської об'їзної дороги. Про це в ефірі "5 каналу" в програмі "Підсумки дня" заявив голова Київської ОДА Максим Мельничук, передають Патріоти України.

"Так сталося, що у 2011 році тодішній уряд прийняв рішення щодо неактуальності Великої кільцевої автодороги навколо Києва, гроші були направлені в інші напрямки. Зараз ми цей проект розблокували. Я дякую уряду, всім, хто бере участь в тому, щоби Київська обласна державна адміністрація стала розпорядником цього проекту, адже це більше 200 км нових автошляхів, це розвантаження існуючих автошляхів, це нова транспортна артерія, яка дозволить говорити про Київщину, як про інвестиційно привабливий регіон", – зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...