Страшна ДТП на Чернігівщині: П'яний водій збив трьох дітей, 7-річний хлопчик загинув на місці (фото)

Вміст алкоголю в крові порушника склав 1,6 проміле, досудове розслідування триває

У ДТП загинув хлопчик 2009 р.н., ще двоє дітей доставлені у лікарню. Фото: сайт Нацполіції

У Чернігівській області сталася страшна ДТП. В результаті загинув 7-річний хлопчик, ще двоє дітей госпіталізовані. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт ГУ Нацполіції області.

Трагедія сталася у Городнянському районі. "Близько 20:45 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про аварію на трасі між селами Лашуки та Смичин Городнянського району, в якій постраждали діти. На місце пригоди негайно виїхало керівництвоГороднянського відділення поліції та ГУНП, слідчо-оперативна група та слідчі підрозділу з розслідування ДТП", - йдеться у повідомленні.

45-річний водій у стані сп'яніння, мешканець м.Городні, не впорався з управлінням автомобіля "Форд-Фокус" та збив трьох дітей. Хлопчик 2009 року народження загинув на місці, а трирічна дівчинка і хлопчик 2003 року народження доставлені у дитячу обласну лікарню з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Рівень алкоголю у крові водія склав 1,6 проміле. За статтею 208 КПК України його затримано в ізолятор тимчасового тримання.

Згідно ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) відкрито кримінальне провадження. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без нього.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...