Страшне нещастя на Росії: З'явилося нове відео потопу на Кубані, який спричинили потужні зливи

За дві доби в Туапсинському районі випало близько 300 мм опадів, в той час як середньомісячна норма становить 119 мм.

Фото:скрін відео

В результаті сильних дощів, що випали в ніч з 23 на 24 жовтня на Кубані (РФ) постраждало п'ятеро людей, двоє з них загинуло, трьом надано медичну допомогу, доля однієї особи невідома. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що за дві доби в Туапсинському районі випало близько 300 мм опадів, в той час як середньомісячна норма становить 119 мм.

За даними прес-служби адміністрації Туапсинського району, звалилася частина автомобільного моста через річку Туапсинка. Також підтопленими виявилися кілька залізничних станцій і частина будинків, з яких евакуювали людей.

У мережі з'явилися відеозаписи, як по річці мчать вантажівки, частини тріснутих мостів та легковики, які потонули. На цьому записі видно, як потоки брудної води несуть кілька авто, які опинилися на шляху стихії, і проломлюють бетонний паркан.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...