Стрілянина у Києві: Біля цирку в кафе був відкритий вогонь, є поранений (фото)

За попередньою інформацією у кафе "Жовте таксі" між відвідувачами закладу відбулася сутичка.

Внаслідок стрілянини є поранений. Фото: espreso.tv.

У столиці поблизу цирку, в одному з місцевих кафе відбулася стрілянина, у результаті якої є поранений. Про це повідомляє Еспресо.TV, передають Патріоти України.

У столиці у Шевченківському районі на проспекті Перемоги, 1, відбулася стрілянина. За попередньою інформацією у кафе "Жовте таксі" між відвідувачами закладу відбулася сутичка, у результаті якої один із учасників зробив постріл.

Охоронник з обміну валют розповів, що чув три постріли. Потерпілому, якого забрала швидка близько 40 років. На місці працює слідчо-оперативна група. Невідомі, що здійснили стріляніну, втекли з місця події. Стріляні гільзи вилучено, вони будуть відправлені на експертизу для того, щоб встановити вид зброї. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією цієї події"


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...