Стріляв у патріотів: Знайдено фото росіянина з пістолетом під час подій в Одесі 2 травня

Показове фото зроблене приблизно за кілька годин до пожежі в Будинку профспілок.

Абсолютно ясно, чим займався цей росіянин у Одесі. Фото: соцмережі.

У мережі з’явилася фотографія з громадянином Росії Олексієм Фоминовым, який раніше воювали за «ЛНР», а 2 травня 2014 року в Одесі стріляв у натовп. Про це на своїй сторінці у Facebook написала адвокат Євгенія Закревська, передають Патріоти України.

«Знайомтеся, Фоминов Олексій Олексійович, громадянин РФ… а чорт, ви знайомі… це ж командир незаконного, створеного, озброєного і контрольованого РФ формування, ОбРОН «Одеса», обвинувачений у вбивстві, розбої і викраденні мирних жителів самою «прокуратурою ЛНР», а не тільки Україною. Але нічого. Ще раз знайомтеся. Одеса. 2 травня 2014 року. Грецька площа. Той же Фоминов. Комендант Куликова Поля. В руках предмет, схожий на пістолет «Беретта». На спині, кажуть, напис «Спецпризначенець», — розповіла вона.

Закревська додала, що фото зроблено приблизно за кілька годин до пожежі в Будинку профспілок. «До того, як йому дадуть піти одеські менти і прокуратура — кілька днів… А до оголошення його в розшук в Україні щодо подій 2 травня – сім», — додала вона.

Раніше Закревська також писала про Фоминова. «Підозрюваний в організації подій 2 травня в Одесі. Але якось слабо підозрюваний. Його ніхто не затримував. До вересня 2014 — ніхто навіть в розшук не оголошував. Два роки з початку слідства — ніхто не встановлював телефонний трафік, момент перетину кордону, навіть громадянство його ніхто не встановлював. З Одеси звалив в Луганськ. Липень 2014 — командир окремої бригади особливого призначення «Одеса» (ОБрОН «Одеса») (колишній 1-й козачий полк «Ізмаїл»)… Брав участь у боях: Новосвітлівка Луганський аеропорт, Ізварине, Лутугине, Должанське, Лисичанськ, Георгіївка, Переможне, Первозвановка», — зазначила адвокат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...