Стук-грюк - аби з рук: Окупанти в Судаку оригінально "відремонтували" аварійний причал

Все, на що виявилася здатною проросійська влада, - обв'язати спорудження мотузками, щоб ніхто не ходив на і так порожній пляж.

Прича в Судаку в аварійному стані. Фото:http://qha.com.ua/

Причал в кримському місті Судаку знаходиться в аварійному стані, але ремонтувати його ніхто не збирається. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на QHA.

Все, на що виявилася здатною проросійська влада, - обв'язати спорудження мотузками, щоб ніхто не ходив на і так порожній пляж.

"Судак. Причал падає? Вжито заходів - мотузочку прив'язали. Ну не ремонтувати ж!" - коментують кримчани в групі "RoksolanaToday & Крим" у Twitter.

Головний міський причал закритий уже кілька місяців. В кінці лютого він дав тріщину і просів, ставши непридатним для відвідування.

Журналістам міського інформаційного центру "Судак-медіа" місцеві жителі розповіли, що причал дуже важливий для курортного міста.

"Це наші туристи, заробіток, робочі місця", - скаржаться вони. Чинуші, які приїхали на аварійне місце, оцінили ситуацію і пообіцяли допомогти. Коли - не уточнили. На даний момент причал обгороджений, купатися біля нього суворо заборонено.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...