Суд Лондона пробачив зґвалтування саудівському мільйонерові, який "випадково" впав на 18-річну дівчину

Британський суд - найгуманніший суд у світі.

Ехсан Абдулазіз. Фото: dialog.ua


У матеріалах справи вказується, що зґвалтування сталося в серпні 2014 року на квартирі мільйонера, розташованої в престижному районі західної частині Лондона Мейд-Вейл. Уточнюється, що зґвалтування сталося тоді, коли дівчина спала, повідомляють Патріоти України посилаючись на Диалог.UA.

За словами жертви вельмилюбного саудівця, зустріч з мільйонером у неї сталася 7 серпня 2014 в популярному лондонському нічному клубі Cirque Le Soir. Дівчина розважалася зі своєю 24-річною подругою, яка вже була знайома з Абдулазізом.

Коли веселощі добігало кінця, мільйонер запропонував дівчатам продовжити вечір у нього на квартирі, куди привіз своїх знайомих на машині Aston Martin. Вільний час в квартирі мільйонера супроводжувався прийняттям горілки, після чого Абдулазіз пішов у спальню з подругою потерпілої.

Коли 18-річна дівчина прокинулася наступного ранку, вона виявила на собі лежачого зверху мільйонера з явними слідами статевого контакту між ними. Однак мільйонер запевняв, що просто хотів запропонувати дівчині футболку для сну, або викликати таксі, щоб та пішла спати до себе додому.

Також Абдулазіз заявив, що 18-річна гостя нібито сама потягнула чоловіка на себе і спровокувала на секс. Статевий акт, за словами мільйонера, стався в той момент, коли він за чистою випадковістю впав, пояснюючи це своєю слабкістю.

"Але ніякого сексу не було", - переконував власник девелоперської компанії Ехсан Абдулазіз.Саудовський мільйонер продовжував заперечувати свою провину навіть після того, як були надані докази щодо виявлення його ДНК в організмі зґвалтованої дівчини.

Момент проникнення свого статевого члена в тіло молодої знайомої, мільйонер пояснив теж випадковим падінням, при якому відбулось. Що цікаво, лондонський суд взяв до уваги абсурдні доводи винуватця зґвалтування, і повністю зняв усі звинувачення з Ехсан Абдулазіза.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...