Суд постановив затримати втікача Гужву

Також суд задовольнив клопотання прокурора про стягнення до державного бюджету 1 млн гривень застави.

Ігор Гужва. Фото: УНІАН.

Київський суд постановив затримати і примусово доставити на засідання головного редактора інтернет-видання "Страна.UA" Ігоря Гужву, який попросив політичного притулку в Австрії, передають Патріоти України із посиланням на lb.ua.

"Учора суд ухвалив мене затримати і примусово доставити на засідання (якщо цього не відбудеться, то наступний крок - оголошення в розшук). Паралельно Банкова доручила організувати тиск на Австрію через дипломатичні канали з метою домогтися моєї видачі", - написав Гужва у фейсбуці.

Оновлення. Прес-служба Генеральної прокуратури повідомила Українські Новини, що рішення ухвалив Шевченківський районний суд Києва 5 лютого. Також суд задовольнив клопотання прокурора про стягнення до державного бюджету 1 млн гривень застави, внесеної Гужвою у справі про ухилення від сплати податків.

Наступне засідання суду призначене на 12 лютого. Нагадаємо, Генеральна прокуратура має намір клопотати про міжнародний розшук Ігоря Гужви, заявив напередодні генпрокурор Юрій Луценко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...