Суд заарештував чоловіка, що підірвав у Бучі гранату поряд з групою дітей

У квартирі злочинця правоохоронці знайшли ще три вибухових пристрої.

На місці вибуху у Бучі. Фото: соцмережі.

Суд заарештував 36-річного чоловіка, який підірвав гранату на парковці в Бучі (Київська область), поранивши 8 осіб. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передають Патріоти України.

«Серед постраждалих від вибуху гранати було шестеро дітей. Люди отримали різного ступеня тілесні ушкодження. Крім того, пошкоджено автомобілі, які знаходилися на території паркувального майданчика», - підкреслили в прокуратурі. Відомство також інформує, що під час обшуку квартири зловмисника правоохоронцями виявлено та вилучено три пристрої, схожі на гранати, вони направлені на експертне дослідження.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує ув'язнення від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...