"Судячи з криків з того боку, знищили якусь "шишку" у них": Волонтер про знищення командира чеченців під Мар'їнкою

За даними волонтерів, в районі Маріуполя за минулу добу найбільша кількість поранених - шестеро.

Мар'їнка. Фото: 112.ua.

Протягом дня 5 липня в Донбасі не вщухали бойові дії. У Широкиному, Красногорівці і Мар'їнці за добу було поранено 13 бійців АТО, три людини загинули. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

За даними волонтерів, в районі Маріуполя за минулу добу найбільша кількість поранених - шестеро. Ще один боєць загинув. У Красногорівці також є загиблий і поранений. У ніч на 5 липня бойовики обстрілювали не тільки позиції сил АТО, але і житлові квартали міста. Близько 23:00 почали прилітати снаряди від мінометів. Місцеві жителі повідомляли про те, що стріляли з Кіровського району Донецька. У Мар'їнці неважкий "300"-й.

"Вчора в цей район до терористів заїхали чеченці. Почали обстріл позицій ЗСУ зі стрілецької зброї і гранатометів. Але хлопці відповіли. Кажуть, що, судячи з криків з того боку, знищили якусь "шишку" у них. Також у ворога були втрати", - повідомляється в пабліку "Повернись живим".

В Авдіївці теж поранений один боєць АТО. Військові коментують його стан як суперлегкий. Загалом, ніч на позиціях була енергійною. Обстрілювали з РПГ, СПГ, ДШК і 82-мм мінометів. Опитне і Піски обстрілювали з великокаліберних мінометів. В районі Торецького і Зайцевого, як завжди, отримавши відповідь на свої обстріли, сепаратисти запросили припинення вогню. А через кілька хвилин накрили позиції військових зі ствольної артилерії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...