"Сумрачный шахтёрский гений": У бойовиків "ДНР" помітили незвичний "броньовик" (фото)

Саморобний "броньовик" помітили на перетині проспекту Полеглих Комунарів і Елеваторної вулиці.

"Броньовик" бойовиків "ДНР". Фото:Twitter

У підконтрольному бойовикам "ДНР" місті Донецьк помітили незвичайний броньований автомобіль. Фото "броньовика" публікує в Twitter користувач під ніком Necro Mancer, зазначають Патріоти України.

Дане озброєння є певною імпровізацією бойовиків. Даний "броньовик" сконструйований на базі вантажного автомобіля. Судячи з усього, кузов вантажівки обшитий бронею, а поверх кузова зварені додаткові листи броні. Поверх цього встановлена башта, демонтована з броньованої бойової машини.

Саморобний "броньовик" помітили на перетині проспекту Полеглих Комунарів і Елеваторної вулиці. Скільки подібних одиниць озброєння є в розпорядженні бойовиків – невідомо. Можливо, це єдиний екземпляр.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...