Сурков їздив до Донецька для підготовки наступу та поширення конфлікту на сусідні регіони України - розвідка

Помічник Путіна приїхав з новими інструкціями для терористів.

Владислав Сурков. Фото:punkt-a.info

Під час візиту в Донецьк помічник Путіна Владислав Сурков обговорив із бойовиками можливість відновлення бойових дій. Про це на брифінгу розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Під час останнього візиту Суркова до окупованих територій активно розглядалося і обговорювалося питання щодо відновлення бойових дій. Основною метою таких дій російських окупаційних військ вважається вихід на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

Крім того, під час візиту Суркова активно обговорювалося питання щодо задіяння структур ФСБ Росії для дестабілізації ситуації на українських територіях, насамперед - Харківська область, Запорізька область та інші території нашої держави", - розповів Скібіцький.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...