Святкували 23 лютого: Розвідка повідомила про російського військового, вбитого п’яними бойовиками

Рішення російського командування на Донбасі щодо надання додаткових вихідних днів з нагоди святкування «Дня защитника Отечества» (23-26 лютого) призвело до суттєвого зниження рівня військової дисципліни у лавах терористів.

Так веселились, що вбили свого. Фото: newstes.ru.

Пияцтво на передових позиціях бойовикі призвело до помилкових ударів по своїх військах та небойових втрат. Рішення російського окупаційного командування на Донбасі щодо надання великої кількості вихідних днів з нагоди святкування «Дня защитника Отечества» (23-26 лютого) призвело до суттєвого зниження рівня військової дисципліни у підпорядкованих їм з’єднаннях і частинах військ ЗС РФ. Про це повідомляє Головне управляння розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Зокрема, збільшилася кількість випадків самовільного залишення частини, вживання спиртних напоїв та наркотиків, невиконання наказів командирів. «Так, пияцтво на передових позиціях призвело до помилкових ударів по своїх військах та небойових втрат особового складу. 24 лютого ц.р. у результаті «дружнього вогню» вбито лейтенанта Полсянкіна Андрія Михайловича, командира гранатометного взводу 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК ЗС РФ, та поранено рядового Арсеника Іллю Володимировича», - повідомляє українська розвідка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...