Святкував Старий Новий рік: У Сумах чоловік відкрив вогонь по людях у магазині (фото)

Поліцейські відразу почали переслідування зловмисника і затримали його.

Вилучений у дебошира пістолет. Фото: прес-служба нацполіції.

У ніч проти неділі, 14 січня, у Сумах в одному з магазинів сталася стрілянина. Внаслідок інциденту тілесні ушкодження отримали 31-річний та 49-річний чоловіки. Про це повідомляє прес-служба поліції Сумської області, передають Патріоти України.

За словами правоохоронців, під час патрулювання вулиці вони помітили біля магазину групу людей, які сварилися. Тож поліцейські вирушили до них, щоб запобігти ймовірній бійці. В цей момент із намету поблизу магазину вибігли 2 чоловіків, один із яких намагався кинути в іншого стільцем.

Правоохоронці скомандували всім зупинитися, проте один з чоловіків почав тікати, а чоловік зі стрільцем у руках розповів, що втікач щойно стріляв у нього та його товариша. Після цього поліцейські почали переслідування зловмисника і затримали його.

За попередніми даними, у магазині між затриманим і компанією людей виник конфлікт, який закінчився чотирма пострілами з предмета, схожого на пістолет. Зараз відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням зброї, слідчі встановлюють всі обставини інциденту.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...