"Світить 12 років": Росіянина в Індонезії затримали за футболку з серпом і молотом

Будь-яка діяльність по поширенню ідеології комунізму чи марксизму-ленінізму в будь-якому вигляді, а також використання ЗМІ для поширення цієї ідеології або доктрини, суворо заборонені в Індонезії.

Пересічний росіянин дуже любить СРСР. Навіть там, де заборонено. Ілюстрація: соцмережі.

В Індонезії затримали росіянина Ігоря Рябчука за його "неправильний одяг". Всьому виною серп і молот на футболці, яку одягнув чоловік. Як пишуть російські ЗМІ, чоловік вирішив відсвяткувати новий рік червоного Півня, одягнувши одяг відповідного кольору, передають Патріоти України.

Червоною у нього виявилася лише футболка з символом комунізму на грудях. Чоловік йшов в готель, коли шлях йому перегородили індонезійські активісти та поліцаї. Правоохоронці забрали росіянина до поліцейського відділку. В відділку Рябчуку повідомили, що йому загрожує в'язниця за комуністичну пропаганду. Пізніше росіянина відпустили, конфіскувавши його футболку. Цей інцидент спонукав владу Індонезії випустити спеціальний кодекс поведінки для експатів, щоб уникнути подібних ситуацій. Інструкція з'явилася відразу після затримання росіянина.

Окрема сторінка присвячена символіці комунізму в цій країні. "Будь-яка діяльність по поширенню ідеології комунізму чи марксизму-ленінізму в будь-якому вигляді, а також використання ЗМІ для поширення цієї ідеології або доктрини, заборонені в Індонезії. Будь-хто, хто публічно в усній або письмовій формі, а також через будь-які ЗМІ, поширює ідеологію комунізму чи марксизму-ленінізму в будь-яких проявах, буде покараний позбавленням волі терміном на 12 років", - йдеться в документі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...