Свіжі "заручники": У ФСБ заявили про затримання в РФ шести українців

За даними російської спецслужби, затримані начебто везли в Росію контрабандою сільськогосподарську продукцію.

Ілюстрація:Інформатор

Російські спецслужби заявляють про припинення спроби контрабанди 20 тонн сільгосппродукції з України. Про це повідомило російське агентство Интерфакс, передають Патріоти України.

За даними агентства шестеро громадян України, які нібито порушили держкордон РФ, з метою контрабанди везли в Росію близько двадцяти тонн сільгосппродукції, і були затримані співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії по Бєлгородській та Воронезькій областях спільно з співробітниками МВС РФ.

Центр громадських зв'язків ФСБ РФ повідомляє, що затримані нібито прибули з території України, сховавшись в одному з вагонів потяга, що прямував за маршрутом Куп'янськ (Україна) - Валуйки. Потяг, не доїжджаючи до російського пункту пропуску, за інформацією ФСБ, зробив несанкціоновану зупинку для вивантаження контрабандного товару. Стосовно затриманих проводиться розгляд.

Двох машиністів потяга, також громадяни України, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...